Visual

The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024
Beatles Revival (uit  Praag Tjechië)
8 juni 2024 aanvang 20.30 uurVilla Flora Hillegom

Villa Flora Hillegom tickets € 32.50 excl € 1 reserveringskosten
excl portikosten voor verzenden
Er zijn maximaal 350 kaarten beschikbaar
sta en zitplaatsen geen placering/stoelreservering mogelijk

Koop je vóór 1 maart 2024 twee tickets voor het optreden van Beatles revival
op 8 juni 2024, dan ontvang je één gratis toegangskaart voor
het Beatlesmuseum/Elvis museum in Alkmaar ter waarde van € 15,--

Beatles Treslong Monument Hillegom

Op 5 juni 2019 was het precies 55 jaar geleden dat ’s werelds beroemdste popgroep in Hillegom heeft opgetreden. Dit optreden vond plaats in het inmiddels gesloopte complex Treslong. Het optreden in Treslong is de geschiedenis ingegaan als het vergeten optreden. Vrijwel iedere fan uit die tijd weet dat the Beatles in Nederland zijn geweest, maar noemen  het Noord-Hollandse Blokker als plek waar the Beatles ooit voor het eerst hebben opgetreden.

Dat klopt dus niet. De eerste keer op een Nederlands podium was in Treslong Hillegom. Echter niets in dit Zuid-Hollandse bollendorp herinnerde nog aan dit feit. De Stichting BeatlesTreslong Monument Hillegom onder aanvoering van voorzitter Johan van Buren vond dat dit anders moest. Sinds 2014 is het bestuur (naast Johan van Buren, ook Klaas Slootweg, Hans van Schie en Frans van der Riet) bezig geweest met de plannen voor een monument In samenwerking met de kunstcommissie van de gemeente is een ontwerpwedstrijd uitgeschreven om de FabFour op Nederlandse bodem in een monument te vereeuwigen!    

Zaterdag 8 juni 2019 was het dan zo ver. Een programma vol met festiviteiten was er georganiseerd. Helaas door de sterke wind niet buiten voor het monument. De festiviteiten waren allemaal verplaatst naar Hotel Villa Flora waar de honderden nieuwsgierigen maar net binnen paste. Het grote orkest, met onder andere muziekvereniging Cresendo kon helaas hun ingestudeerde Beatles muziek niet laten horen. Maar binnen zorgde presentator Jason Houtkamp voor een feestelijke onthulling die uiteindelijk (toch wel weer buiten) door VARA coryfee Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren werd onthuld. Beatlesfan en zich van geen kwaad bewust zijnde zanger Abel  (Doe de deur dicht) was door zijn vrienden voor een vrijgezellenfeest gestrikt en zang voor het publiek een van zijn favoriete Beatlesnummer.

de foto's zijn beschikbaar gesteld door Remco Out van Hillegom Online.
Meer foto's zijn HIER  zien op de site van Hillegom Online

op de foto v.l.n.r. kunstenaar Nicolas Dings, voorzitter Johan van Buren, Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra

 

Voor meer informatie mail naar frans@vanderriet.net

 

 

Nieuws

15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
07-10-2022 22 oktober Bollenmarkt op Houtplein (oude pomp) Hillegom
Zaterdag 22 oktober 2022 organiseert Hillegom Marketing samen met Fietsmaatjes Hillegom-Lisse een gezellige bloembollenmarkt. U kunt uw eigen lentetuin creëren. Bloembollen in vele soorten. Bloembollen voor in huis? Maar ook leuke Beatlesansichtkaarten,
Lees meer...
16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

MeerBusinessJohecoChocolaterie PierreOndernemend Hillegom Omroep MaxKlein duimpje4PROCESGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub