Visual

19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan

Datum : 09-10-2019

INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019. De Beatles staan weer nummer 1 in de hitlijsten !! Met  "Abbey Road" - een album van 50 jaar geleden ! The Beatles zijn al bijna vijftig jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen! De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw". 49 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen ! Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 19 oktober terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 41ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt. Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singletjes, CD's, DVD's, boeken, bladen,video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er zijn standhouders uit binnen- en buitenland, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!! Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Speciale gasten zijn Anne Hurenkamp ( Beatlestalk.blogspot.nl ) en Jan Cees ter Brugge ( AVRO/TROS TV, Fab4cast & auteur Beatles in Holland ) . Zij geven een minicollege over 50 Jaar Abbey Road. Er is ook een kleine verkoopexpositie met Beatles schilderijen van de Katwijkse kunstenaar Dick Zuydwijk . Daarnaast is er live Beatles muziek van Xavier Baudet en Andrew Vroomans.  Op deze dag verschijnt ook het derde deel van de Paul McCartney Worldwide Discography. Schrijver Markus den Boer uit Duitsland is aanwezig voor een signeersessie. Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.  Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking metwww.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website. "BEAT-MEET 2019" in Leiden is open van 11-16 uur. De entré bedraagt 5 Euro. Beat-Meet 2019 mag je als Beatlesfan niet missen! Voor meer informatie: Franck Leenheer 071-5131323.



< Terug naar overzicht

Nieuws

04-03-2024 Beatles revival 8 juni bijna uitverkocht
Nog zo'n 30/35 kaarten beschikbaar bij Vivant Mariastraat Hillegom en dan zijn de 350 kaarten allemaal verkocht
Lees meer...
08-02-2024 Was jij erbij in Hillegom
Wij zijn op zoek naar Hillegommers die erbij waren op vrijdag 5 juni 1964. Want in de eerste week van juni willen wij een speciale uitgave maken met verhalen over de aankomst in Hillegom.
Lees meer...
20-01-2024 Beatlestickets onderweg naar de bestellers
De 50 gereserveerde zitplaatsen zijn uitverkocht. Nu ja op 3 na. En van de 275 plaatsbewijzen zijn de laatste ca 80 tickets naar Vivant Mariastraat Hillegom gegaan.
Lees meer...
15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

4PROCESMeerBusinessKlein duimpjeJohecoOndernemend Hillegom Chocolaterie PierreGreen MultimediaOmroep Max



Supported by

Beatlesfanclub