Visual

schilderij Beatles in Hillegom te koop

Datum : 19-02-2020

Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.   (ca. 1.20 cm x 75 cm)

Jacques van Kampen is een bekend en gewaardeerd schilder uit Leiden en is een van de schilders van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl).   
Het schilderij heeft een periode in de bibliotheek van Hillegom gehangen en gaat nu voor een aantal maanden naar het Beatles museum in Alkmaar.

Interesse voor dit schilderij? Doe een bod en eind november 2020 zal de winnaar van dit prachtige schilderij bekend worden gemaakt.

Mail uw bod naar info@beatlesbollenstreek.nl

Daarna zal het schilderij geveild worden en de opbrengst is voor de Stichting Beatles Treslong Hillegom  

Jacques van Kampen (1952) is voornamelijk een autodidact. Kriebels in zijn hoofd en handen drijven hem sinds het jaar 2000 telkens naar de schildersezel, waar hij zich kan uitleven met acryl- en olieverf. Schilderen geeft hem een gevoel van vrijheid; alles mag op het doek en er moet niets. Soms borrelen er beelden in hem op, die hij meteen op het doek wil hebben.

Een andere keer wordt hij gegrepen door iets uit de werkelijkheid wat hij op zijn eigen eigenwijze manier wil weergeven. Vaak is er een combinatie van fantasie en werkelijkheid. Sinds 2018 volgt hij een cursus Fijnschilderen bij atelier Henk Sentel in Heemskerk, waar hij zich de techniek van de oude meesters wil eigenmaken. Schilderen betekent voor hem: - creëren - ontdekken - ontspanning - inspanning





< Terug naar overzicht

Nieuws

04-03-2024 Beatles revival 8 juni bijna uitverkocht
Nog zo'n 30/35 kaarten beschikbaar bij Vivant Mariastraat Hillegom en dan zijn de 350 kaarten allemaal verkocht
Lees meer...
08-02-2024 Was jij erbij in Hillegom
Wij zijn op zoek naar Hillegommers die erbij waren op vrijdag 5 juni 1964. Want in de eerste week van juni willen wij een speciale uitgave maken met verhalen over de aankomst in Hillegom.
Lees meer...
20-01-2024 Beatlestickets onderweg naar de bestellers
De 50 gereserveerde zitplaatsen zijn uitverkocht. Nu ja op 3 na. En van de 275 plaatsbewijzen zijn de laatste ca 80 tickets naar Vivant Mariastraat Hillegom gegaan.
Lees meer...
15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Chocolaterie PierreGreen Multimedia4PROCESOmroep MaxMeerBusinessJohecoOndernemend Hillegom Klein duimpje



Supported by

Beatlesfanclub