Visual

The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek

Datum : 15-11-2023

Datum : 08-06-2024
Beatles Revival (uit  Praag Tjechië)
8 juni 2024 aanvang 20.30 uur
Villa Flora Hillegom


tickets sta/dansplaatsen € 32.50 excl € 1,-- reserveringskosten
gereserveerde zitplaats € 50,-- excl € 1,-- reserveringskosten
excl portikosten voor verzenden

Er zijn maximaal 350 kaarten beschikbaar

 Koop je vóór 1 maart 2024 twee tickets voor het optreden van Beatles revival op 8 juni 2024,

dan ontvang je één gratis toegangskaart voor het Beatlesmuseum/Elvis museum in Alkmaar ter waarde van € 15,--

The Beatles Revival World’s best Beatles Tribute band

The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire Tribute band: The Beatles Revival dezelfde kapsels, dezelfde kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten. Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele.
De bassist van The Beatles Revival leerde speciaal voor deze show net als Paul McCartney linkshandig basgitaar spelen. The Beatles Revival brengt het authentieke Beatles geluid dat niet te onderscheiden is van het origineel!

Alles 100% live gespeeld!
De band heeft ondertussen meer dan 2800 concerten over de hele wereld gespeeld (waaronder inmiddels 3x voor ons in een uitverkocht Hillegom) en is daardoor de meest gevraagde Beatles band ter wereld. In de afgelopen periode was Beatles Revival o.a. highlight op het verjaarsfeest van de Britse Queen Elizabeth II, het trouwfeest van voetballer Ruud van Nistelrooy en speelden ze in de legendarische Cavern Club in Liverpool.
De band was ook te zien op menig tv-programma! Ga mee terug naar het Liverpool van de jaren 60 en beleef The Beatles zoals The Beatles hoort te zijn!
In 2024 is het alweer 60 jaar geleden dat the Beatles in Treslong Hillegom optraden. In mei treedt de band op in Ahoy Rotterdam, twee weken later in ons eigen Hillegom.


Op 5 juni 1964 was Hillegom in de ban van het bezoek van 's Werelds bekendste band ooit. 
Jimmy Nicol verving de met een keelontsteking gevelde Ringo Starr en de VARA maakte van het optreden opnamen die nu nog tot de verbeelding spreken op YOUTUBE. 

Het optreden ging de geschiedenis in als het vergeten optreden en dat was voor de stichting Beatles monument Treslong Hillegom het sein om te zorgen dat dit optreden nooit vergeten zou worden. Er kwam een schitterend monument dat bij de ingang van het van Nispenpark staat. Enkele jaren daarvoor organiseerden een aantal Beatlesfans in samenwerking met het Beatlesmuseum Alkmaar de grootste Beatlestentoonstelling ooit in Nederland gehouden en werd afgesloten met een geweldig concert van the Beatles Revival in de Nachtegaal Lisse. Ook de onthulling van het Beatlesmonument werd afgesloten met een fabelachtig optreden van Beatles Revival. En nu 60 jaar later doen wij het gewoon nog een keer.

Wil je zeker zijn van een plek, mail dan vast naar frans@meerbusiness.nl of info@beatlesbollenstreek.nl

 

< Terug naar overzicht

Nieuws

22-06-2024 originele John Lennon brillen in de etalage bij Nieuw Optiek
Nieuw Optiek Venneperhof 32, 2151 AZ Nieuw Vennep, specialist in John Lennon Eyewear Collectie heeft de etalage dit keer nóg mooier gemaakt.
Lees meer...
09-06-2024 Optreden Beatles revival super geslaagd
Het optreden van Beatles revival was bijzonder geslaagd. Bekijk de foto's
Lees meer...
05-06-2024 5 juni 2024, dus 60 jaar geleden met weer leuke nieuwe items
Herdacht met optreden; The Beatles precies 60 jaar geleden in Hillegom (overgenomen van Bollenstreek omroep) En wethouder Jan van Rijn onthulde het informatiebord in Nederlands en Engels.
Lees meer...
02-06-2024 Beatles revival 8 juni uitverkocht
UITVERKOCHT
Lees meer...
02-06-2024 onthulling informatiebord Beatlesmonument
De meeste Hillegommers weten bovenstaande inmiddels wel maar om ook belangstellende bezoekers te informeren komt er een fraai informatiebord naast het kunstwerk te staan.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Omroep MaxJoheco4PROCESMeerBusinessChocolaterie PierreGreen MultimediaKlein duimpjeOndernemend HillegomSupported by

Beatlesfanclub