Visual

speciale Beatleskrant inmiddels op de mat

Datum : 23-05-2024

De speciale Beatleskrant die herinnert aan het allereerste optreden van de Fab4 in Nederland op 5 juni 1964 is gisteren bezorgd in Hillegom. Deze 28 pagina's dikke extra krant van de Hillegommer ziet er schitterend uit. 15 pagina's leuke en vaak niet vertelde herinneringen aan het Beatles bezoek. Hoe de gemeente meewerkte, wie erbij waren, Jommie Nicol, memorabilia en nog veel meer. 

Deze uitgave werd mede mogelijk gemaakt door speciale Beatlesadvertenties van o.a. Flexteam security, Elsbroekerwei, Squash Hillegom, Gebra Schoonderbeek, Expert Hillegom, Kroon Parket, Villa Flora, Hema Hillegom, drogisterij Letschert, Ruigrok, Read Shop Hillegom, Beatles museum Alkmaar, Pearle, Chocolaterie Pierre, MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Business & Biteo, gemeente Hillegom, Ondernemend Hillegom en de Jong Kampeer en Recreatie.

De uitgave is te lezen/downloaden via deze link.  en na te bestellen via info@beatlesbollenstreek.nl 

Maak € 4,-- over  (ivm 3 x postzegel sorry) op NL69INGB 0006 7762 65 op rek Advies voor MeerBusiness ovv naw gegevens voor dit collectorsitem

< Terug naar overzicht

Nieuws

09-06-2024 Optreden Beatles revival super geslaagd
Het optreden van Beatles revival was bijzonder geslaagd. Bekijk de foto's
Lees meer...
05-06-2024 5 juni 2024, dus 60 jaar geleden met weer leuke nieuwe items
Herdacht met optreden; The Beatles precies 60 jaar geleden in Hillegom (overgenomen van Bollenstreek omroep) En wethouder Jan van Rijn onthulde het informatiebord in Nederlands en Engels.
Lees meer...
02-06-2024 Beatles revival 8 juni uitverkocht
UITVERKOCHT
Lees meer...
02-06-2024 onthulling informatiebord Beatlesmonument
De meeste Hillegommers weten bovenstaande inmiddels wel maar om ook belangstellende bezoekers te informeren komt er een fraai informatiebord naast het kunstwerk te staan.
Lees meer...
23-05-2024 speciale Beatleskrant inmiddels op de mat
De speciale Beatleskrant die herinnert aan het allereerste optreden van de Fab4 in Nederland op 5 juni 1964 is gisteren bezorgd in Hillegom. Deze 28 pagina's dikke extra krant van de Hillegommer ziet er schitterend uit
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Omroep MaxJohecoKlein duimpjeOndernemend Hillegom Green Multimedia4PROCESChocolaterie PierreMeerBusinessSupported by

Beatlesfanclub